top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

yritysjuhlat

Buffet Party

Onko aika juhlistaa yrityksen menestystä tai vuosipäivää? Onko aika järjestää yhteinen joululounas, pikkujoulut tai tyhy-päivä? Henkilökunta on yrityksen tärkein voimavara, joten siitä kannatta pitää huolta. Pieniä huomionosoituksia voi tuoda myös työarkeen; järjestä työpaikan yhteinen aamiainen tai brunssi tai kokous kaikilla herkuilla omissa tiloissanne.

yritysjuhlat.jpeg

Cocktail -tilaisuudet

Aika juhlia yrityksen vuosipäivää tai menestystä projektissa? Tai tarkoitus tarjota pientä piristystä työarkeen? Cocktail -tilaisuus on mukava ja kevyt tapa viettää iltaa joko yrityksen omissa tiloissa tai muussa tilassa.

oluet.jpeg

Saunaillat

Meiltä saat mainiot menut myös omiin saunailtoihin! Kotiin, vuokratilaan, mökille... Kylkeen kannattaa napata oman pienpanimomme Waahto Breweryn oluet. Kurkkaa maukkaat menut ja järkkää mukava ilta työporukan tai kavereiden kesken.

aamiainen-8.jpeg

Maukkaasti aamuun

Mitäpä jos pitäisitte jatkossa viikkopalaverit yhteisen aamiaisen tai brunssin merkeissä? Siinäpä mukavaa vaihtelua perinteiseen kokoustamiseen ja palaveritarjoiluihin. Työpäivä sujuu mukavasti, kun se on porukalla aloitettu.

kattaus.jpeg

Kokoukset

Korvaa kokouspullat ja pikkusuolaiset ja tilaa kauttamme laadukkaat ja terveelliset kokoustarjoilut, joiden voimin jaksaa palaveerata ja tehdä hyviä päätöksiä koko päivän. Kysy myös tilavaihtoehtoja, jos sopiva kokoustila puuttuu.

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Kerro viestikentässä toiveesi haluamistasi palveluista, millaista tilaisuutta olet järjestämässä tai mikäli haluat tavata meidät asian tiimoilta.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme sinulle mahdollisimman pian!

bottom of page