COCTAIL TILAISUUDET
COCKTAILPALAT - VUOSIKYMMENTEN HELMET 1960-2020
2020
Rouheesti ” muikkuskagen”
- retroa syömistä
Klassikko jo syntyessään, aina trendikäs
2000
Molekyylikeittiö
- kuplat ja pisarat korvasienen maulla
Pipetit ja agar saivat kokit sekaisin, ruoka maistui aina, mutta näytti aivan muulta
1990
K-marketin puolivalmiit lihavartaat
- kevyesti savustettua naudanfileetä
Tuli wok-vihannekset ja puolivalmiit, kaikkea mahdollista löytyi kaupan altaasta
1980
Pinaattimunakas
- kasvikset keittiöön
Mikrot tuli keittiöön ja siinä samalla miehet päästettiin myös kokkaamaan, liikoja ei vaadittu, nappia painamalla
1970
Mini haukiburger a la Waahto
- Saksasta, rapakon taakse ja Saimaalle
Hampurissa kehitetty leipä täytteineen, kehittyi rapakon takana nykyiseen muotoonsa, Saimaalla sai hauen täytteekseen
1960
Rex-kakku ” radiokakku ”
- Isoäidin perintöä
Kahvipöytien koristus, Ruotsalaisten keksintö, ulkomuodoltaan kuin ASA-radio
Hinta: alkaen 2,30 € / cocktailpala / kpl
HODARI
Premium hodareissa käytetään premium nakkeja, paikallisen leipomon tuoreita sämpylöitä, sekä Waahdon keittiön valmistamia täytteitä
Saatavilla myös gluteeniton ja vegaani vaihtoehto tilauksesta
Savonlinna- hodari (L)
Paikallinen sämpylä, Savonlinnan Tuotteen nakki, kuivattua sipulia ja Waahdon secret-kastiketta
Mafia-hodari (L)
Paikallinen sämpylä, valkosipulinakkia, parmesaanijuustoa, tomaattisalsaa ja valkosipulikastiketta
Waahto-hodari (L)
Paikallinen sämpylä, pippurinakki, paprikachutney ja bbq-majoneesia
Huvila-hodari (L)
Paikallinen sämpylä, härkänakki, remouladea, sinappia ja kuivattua sipulia
+30 hlö alkaen 4,50 € / kpl
16-30 hlö alkaen 5,50 € / kpl
5-15 hlö alkaen 6,50 € / kpl