COCTAIL TILAISUUDET

Image by Deleece Cook

COCKTAILPALAT - VUOSIKYMMENTEN HELMET 1960-2020

2020
Rouheesti ” muikkuskagen”
- retroa syömistä
Klassikko jo syntyessään, aina trendikäs

2000
Molekyylikeittiö
- kuplat ja pisarat korvasienen maulla
Pipetit ja agar saivat kokit sekaisin, ruoka maistui aina, mutta näytti aivan muulta

1990
K-marketin puolivalmiit lihavartaat
- kevyesti savustettua naudanfileetä
Tuli wok-vihannekset ja puolivalmiit, kaikkea mahdollista löytyi kaupan altaasta

1980
Pinaattimunakas
- kasvikset keittiöön
Mikrot tuli keittiöön ja siinä samalla miehet päästettiin myös kokkaamaan, liikoja ei vaadittu, nappia painamalla

1970
Mini haukiburger a la Waahto
- Saksasta, rapakon taakse ja Saimaalle
Hampurissa kehitetty leipä täytteineen, kehittyi rapakon takana nykyiseen muotoonsa, Saimaalla sai hauen täytteekseen

1960
Rex-kakku ” radiokakku ”
- Isoäidin perintöä
Kahvipöytien koristus, Ruotsalaisten keksintö, ulkomuodoltaan kuin ASA-radio

Hinta: 2,30 € / cocktailpala / kpl

HODARI

Premium hodareissa käytetään premium nakkeja, paikallisen leipomon tuoreita sämpylöitä, sekä Waahdon keittiön valmistamia täytteitä
Saatavilla myös gluteeniton ja vegaani vaihtoehto tilauksesta

Savonlinna- hodari (L)
Paikallinen sämpylä, Savonlinnan Tuotteen nakki, kuivattua sipulia ja Waahdon secret-kastiketta

Mafia-hodari (L)
Paikallinen sämpylä, valkosipulinakkia, parmesaanijuustoa, tomaattisalsaa ja valkosipulikastiketta

Waahto-hodari (L)
Paikallinen sämpylä, pippurinakki, paprikachutney ja bbq-majoneesia

Huvila-hodari (L)
Paikallinen sämpylä, härkänakki, remouladea, sinappia ja kuivattua sipulia

+30 hlö 4,50 € / kpl
16-30 hlö 5,50 € / kpl
5-15 hlö 6,50 € / kpl