top of page

Palvelu paikalleen

Image by Deleece Cook

Mikko on tuttu kasvo Waahdosta, ja Mikko onkin yksi asiakaspalvelumme helmistä. Hän saa hymyn asiakkaan huulille ja heittäytyy asiakastilanteisiin rennolla otteella. Mikon mielestä ammattitaitoinen henkilökunta mukautuukin juhlaan tarvittavalla tavalla, eli on tarvittaessa näkymätön tai sopivasti iloinen ja pirteä tunnelman luoja. Ammattilaisella on myös silmää ehdottaa muutoksia asiakkaan suunnitelmiin.

TARJOILUASTIAT JA KALUSTO KUNTOON

Mikolla on paljon kokemusta työvuorojen suunnittelusta. Tarjoilijoiden/kokkien lukumäärä suhteutettuna vierasmäärään on tärkeää tilaisuuksien sujumisen kannalta. Paikalla on mieluummin yhdet apukädet liikaa kuin liian vähän. Ammattitaitoinen catering-tarjoilija ottaa huomioon juhlapaikan tilat sekä tarjottaville ruuille ja juomille sopivat astiat, ottimet, ruokailuvälineet, servetit ja pöytäliinat. Harvassa paikassa on kaikki tarvittava valmiina, joten astioiden vuokraus on suositeltava vaihtoehto. Jos tapahtuma on ulkona, tulee kattauksessa ym. huomioida esimerkiksi sään vaihtelut. Juhlateltta on usein hyvä vaihtoehto varautua sateeseen tai mahdollisen artistin tilan kattamiseen, ja muutama viltti kannattaa varata vieraille varsinkin, jos kyseessä on iltajuhla.

JUHLAJUOMAT KUNNIAAN

Tilaisuuteen ja menuun sopivat juomat, kuten viinit tai oluet tuovat juhlaan todellista juhlan tuntua ja täydentävät makuelämyksen. Ammattitaitoinen tarjoilija osaa valita juuri ne oikea juomat ateriakokonaisuuteen ja budjettiin sopien. Edullisia mutta laadukkaita vaihtoehtoja on saatavilla hyvin. Iltajuhliin voidaan pystyttää vaikkapa drinkkibaari, josta jokainen vieras saa valita mieluista juotavaa. Makuja on yhtä monia kuin vieraitakin. Ja onpa lapsetkin joskus huomioitu juhlissa alkoholittomien drinkkien valmistamisella yhdessä baarimikon kanssa. Ammattitaitoon kuuluu erilaisten vieraiden huomiointi.

bottom of page