top of page

Juhlat À La petri

Image by Deleece Cook

Juhlien lähtökohtana on se, että valittu menu sopii tilaisuuden luonteeseen ja laatuun, eli siihen missä juhlat pidetään, millaiset juhlat ovat kyseessä ja keitä juhliin osallistuu. Tapahtumapaikka vaikuttaa siihen, millainen ruokaa säilyy hyvänä ja millainen menu on järkevä valita. Juhlavieraat taas määrittävät sen, mitä voidaan tarjota. Nykyään on paljon erikoisruokavalioita ja allergioita, jotka hyvä emäntä tai isäntä ottaa huomioon.

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY

Taitava cateringpalvelu näkee kokonaisuuden. Asioiden kertaaminen on kaiken a ja o: tapahtuman kulku on ajateltava mielessä useaan otteeseen. Perinteinen muistilista siitä, mitä tarvitaan ja mitä ehkä tullaan tarvitsemaan, on hyvä apuväline kiireen keskellä. Petri viihtyy hyvin erilaisissa tilaisuuksissa ja uskoo vanhaan sanontaan: ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Hän kuitenkin tunnustaa joutuneensa kohtamaan toisinaan myös yllätyksiä ja haasteita. Haasteet on kuitenkin selätetty ammattimaisen rauhallisella otteella, ja lopputuloksena on ollut tyytyväinen asiakas.

LAADUKASTA JA MAISTUVAA

Suosimme laadukasta ja maistuvaa ruokaa, jolla on sielua ja sanomaa. Kun valitsee ammattilaiset hoitamaan järjestelyt, palveluntuottaja kantaa vastuun ruokatuotteesta ja antaa myös kasvot sille olemalla vahvasti läsnä tilaisuuden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Ruoan alkuperä ja valmistustavat kiinnostavat vieraita, ja ammattitaitoinen chef kertoo niistä mielellään.

 

ROHKEASTI UUSIA MAKUJA

Suomalaiset juhlat ovat tyypillisesti hyvin perinteisiä, ja Petri uskookin perinteisen pitopöydän pitävän pintansa vielä pitkään. Konkari kuitenkin suosittelee asiakkaita toisinaan uskaltautumaan kokeilemaan myös uusia makuja. Ideoita voi ammentaa muista kulttuureista, historiasta ja juhlan teemasta, tai ruuan ympärille voi kehittää myös ihan oman ohjelmanumeronsa. Ideointiin ja toteutukseen kannattaa valita kumppaniksi ammattitaitoinen cateringpalvelu, sillä lopputulos on takuulla hintansa väärti. Kukapa ei haluaisi järjestää juhlia, joiden ruoka saa kehuja ja jotka muistetaan vielä pitkään juhlien jälkeenkin. Samalla juhlien emäntä tai isäntä voi unohtaa stressin ja keskittyä itsekin nauttimaan juhlapäivästä.

bottom of page