top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Juhlat

Garnishing Meals

Aina löytyy syitä juhlia! Tähän olemme koonneet muutamia yleisimpiä teemoja. Luodaan yhdessä juhlijoiden näköiset juhlat. Olemme apunasi niin pienien ja intiimien perhejuhlien kuin suuremman luokan juhlien järjestämisessä.

talvihuone.jpeg

Waahdon Talvihuoneet

Ainutlaatuista Savonlinnassa! Vietä turvallisesti iltaa omalla porukalla Waahdon viihtyisissä Talvihuoneissa. Nauti suositusmenuista viinipaketin kera tai tilaa lämmintä glögiä ja tunnelmoi joulun odotusta.

kattaus.jpeg

Häät

Hääpäivä on elämänne tärkein päivä, ja siitä halutaan ikimuistoinen. On tärkeän päiväsi arvoista jättää järjestelyt, huolet ja murheet muiden harteille. Luota ammattilaisiin. Valmistaudu juhlaan levollisin mielin ja anna vain ideasi ja toiveesi esille.

waitress-2376728-1920.jpeg

Teemajuhlat

Pikkujoulu, tsenäisyyspäivä, polttarit, rapujuhlat, saunailta tai 70-luvun teemabileet? Aina löytyy syitä juhlia! Ja juhlan kuin juhlan kruunaa siihen sopivat tarjoilut. Autamme enemmän kuin mielellämme erilaisten teemojen kanssa.

kalusto.jpeg

Muistotilaisuudet

Toisinaan juhla ei tunnu juhlalta, vaan päivä voi olla raskas ja uuvuttava. Me autamme myös näissä elämän haastavimmissakin tilanteissa ja suhtaudumme järjestelyihin vakaalla ammattitaidolla, tilaisuuden luonteen huomioiden.

ristiaiset.jpeg

Ristiäiset

Ristiäiset on ainutlaatuinen perhejuhla. Yhä useammin pienen lapsen vanhemmat haluavat järjestää ristiäiset muualla kuin kotona, jättäen näin vauva-arjen haasteet ja sotkut hetkeksi unohduksiin keskittyen vain tärkeimpään, pienen lapsen juhlaan.

catering2.jpeg

Syntymäpäivät

Suomeenkin on rantautunut tapa panostaa entistä enemmän jo pienten lasten syntymäpäiviin teemakakkuineen ja koristeluineen. Mutta myös aikuiset ja vanhempi väki nauttivat huomiosta ja juhlapäivän tuomasta tunnelmasta.

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Kerro viestikentässä toiveesi haluamistasi palveluista, millaista tilaisuutta olet järjestämässä tai mikäli haluat tavata meidät asian tiimoilta.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme sinulle mahdollisimman pian!

bottom of page