top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

CATERING

Image by Nils Stahl

Unelmien tapahtuma

Tiedossa perhejuhlat, yritystapahtuma tai teemabileet? Hyvä ruoka on juhlien päätähti. Luota valmistelut ammattilaisten käsiin. Valitse valmis menu tai esitä meille omat toiveesi – me toteutamme. Tilaa kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta tarjoiluun tai varaa kauttamme näyttävä ja maistuva menu sekä ruokaan ja tilaisuuteen sopivat juomat. Toteutamme catering-palvelut joustavasti asiakkaan toiveen mukaan, vuorokauden aikaan katsomatta.

Vinkki! Tiesitkö, että yksityishenkilönä voit saada kotitalousvähennyksen perhejuhlien yhteydessä kotona tapahtuvasta tarjoilu-, kahvinkeitto- ja ruoanlaittotyöstä?

ILMAINEN ALKUKARTOITUS JA MAISTELUTUOKIO

Varaa noin tunnin mittainen ilmainen juttutuokio kanssamme, ja juhlat lähtevät heti alkuunsa oikeille raiteille! Käymme läpi tilaisuuden lähtökohdat, henkilömäärän ja toiveenne. Voimme keskustella menuvaihtoehdoista ja tarjoilun tarpeesta. Annamme mielellämme myös vinkkejä erilaisista juhlapaikoista. Teemme keskustelun pohjalta tarjouksen, ja jos vahvistat tilauksen, talo tarjoaa ilmaisen maistelumahdollisuuden menun valintaa vahvistamaan.

Meat Appetizers
PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Kerro viestikentässä toiveesi haluamistasi palveluista, millaista tilaisuutta olet järjestämässä tai mikäli haluat tavata meidät asian tiimoilta.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme sinulle mahdollisimman pian!

bottom of page